КК 17

Дата: 26.04.23

Тема: Насичені й ароматичні аміни: склад і будова молекул.

На допомогу учневі:

Презентація

Дата: 30.02.23

Тема: Крохмаль: властивості та використання

На допомогу учневі: 

Презентація

Дата: 29.03.23

Тема: Сахароза: властивості та використання

На допомогу учневі: 

Презентація

Дата: 22.02.23

Тема: Глюкоза: властивості та використання

На допомогу учневі: 

Презентація

Дата: 22.02.23

Тема: Вуглеводи. Класифікація вуглеводів, їх утворення й поширення у природі

На допомогу учневі: 

Презентація

Дата: 15.02.23

Тема: Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

На допомогу учневі: 

Презентація

Дата: 08.02.23

Тема: Карбонові кислоти, їх поширення в природі та класифікація.

На допомогу учневі:

Презентація

Дата: 01.02.23

Тема: Альдегіди властивості та застосування

На допомогу учневі:

Презентація

Дата: 25.01.23

Тема: Фенол властивості та застосування

На допомогу учневі:

Презентація

Дата: 11.01.23

Тема: Поняття про багатоатомні спирти на прикладі гліцеролу

На допомогу учневі:

Презентація

Дата: 05.12.22

Тема: Спирти. Поняття про характеристичну групу.  Гідроксильна характеристична група.

На допомогу учневі:

Презентація

Дата: 07.11.22

Тема: Арени. Бензен 

На допомогу учневі:

Презентація

Теоретичний матеріал

Дата: 31.10.22

Тема: Алкени і алкіни. Загальні формули алкенів та алкінів, структурна ізомерія, систематична номенклатура. 

На допомогу учневі:

Теоретичний матеріал

Дата: 24.10.22

Тема: Алкани. Загальна формула алканів, структурна ізомерія, систематична номенклатура. Хімічні властивості алканів

На допомогу учневі:

Теоретичний матеріал

Презентація\

Дата: 03.10.22

Тема: Поняття про явище ізомерії. Ізомери

На допомогу учневі: 

Презентація

Дата: 26.09.22

Тема: Теорія будови органічних сполук О.М. Бутлерова

На допомогу учневі: 

Теоретичний матеріал

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу