КК 16
Дата: 27.03.23
Тема: Насичені й ароматичні аміни: склад і будова молекул.
На допомогу учневі:
Дата: 20.02.23
Тема: Крохмаль: властивості та використання
На допомогу учневі:
Дата: 13.02.23
Тема: Сахароза: властивості та використання
На допомогу учневі:
Дата: 09.02.23
Тема: Глюкоза: властивості та використання
На допомогу учневі:
Дата: 06.02.23
Тема: Вуглеводи. Класифікація вуглеводів, їх утворення й поширення у природі
На допомогу учневі:
Дата: 30.01.23
Тема: Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості
На допомогу учневі:
Дата: 24.01.23
Тема: Карбонові кислоти, їх поширення в природі та класифікація.
На допомогу учневі:
Дата: 23.01.23
Тема: Альдегіди властивості та застосування
На допомогу учневі:
Дата: 16.01.23
Тема: Фенол властивості та застосування
На допомогу учневі:
Дата: 09.01.23
Тема: Поняття про багатоатомні спирти на прикладі гліцеролу
На допомогу учневі:
Дата: 22.12.22
Тема: Хімічний зв'язок
На допомогу учневі:
Дата: 15.12.22
Тема: Спирти. Поняття про характеристичну групу. Гідроксильна характеристична група.
На допомогу учневі:
Дата: 03.11.22
Тема: Арени. Бензен
На допомогу учневі:
Дата: 27.10.22
Тема: Алкени і алкіни. Загальні формули алкенів та алкінів, структурна ізомерія, систематична номенклатура.
На допомогу учневі:
Дата: 20.10.22
Тема: Алкани. Загальна формула алканів, структурна ізомерія, систематична номенклатура. Хімічні властивості алканів
На допомогу учневі:
Дата: 29.09.22
Тема: Поняття про явище ізомерії. Ізомери
На допомогу учневі:
Дата: 28.09.22
Тема: Теорія будови органічних сполук О.М. Бутлерова
На допомогу учневі:
Коментарі
Дописати коментар