ПМ 10
Дата: 16.05.23
Тема: "Зелена хімія": сучасні завдання перед хімічною наукою та хімічною технологією
На допомогу учневі:
Дата: 11.05.23
Тема: Роль хімії у розв'язанні сировинної, енергетичної, продовольчої проблем, створення нових матеріалів
На допомогу учневі:
Дата: 28.04.23
Тема: Генетичні зв' язки між класами неорганічних речовин
На допомогу учневі:
Дата: 26.04.23
Тема: Поняття про кислотні та лужні грунти
На допомогу учневі:
Дата: 12.04.23
Тема: Мінеральні добрива
На допомогу учневі:
Дата: 10.04.23
Тема: Силікатні матеріали
На допомогу учневі:
Дата: 29.03.23
Тема: Поняття про жорсткість води та способи усунення
На допомогу учневі:
Дата: 01.03.23
Тема: Солі: властивості та використання
На допомогу учневі:
Дата: 23.02.23
Тема: Основи: властивості та використання
На допомогу учневі:
Дата: 22.02.23
Тема: Корозія металів. Захист від корозії
На допомогу учневі:
Дата: 16.02.23
Тема: Застосування металів та їх сплавів
На допомогу учневі:
Дата: 16.02.23
Тема: Залізо: властивості та використання
На допомогу учневі:
Дата: 15.02.23
Тема: Алюміній: властивості та використання
На допомогу учневі:
Дата: 02.02.23
Тема: Загальна характеристика металів
На допомогу учневі:
Дата: 19.01.23
Тема: Кислоти. Властивості та використання
На допомогу учневі:
Дата: 19.01.23
Тема: Сполуки неметалічних елементів з Гідрогеном. Особливості водних розчинів цих сполук, їх застосування
На допомогу учневі:
Дата: 18.01.23
Тема: Оксиди неметалічних елементів, їх уміст в атмосфері
На допомогу учневі:
Дата: 12.01.23
Тема: Алотропія. Алотропні модифікації речовин неметалічних елементів
На допомогу учневі:
Дата: 11.01.23
Тема: Значення озонового шару для життя організмів на землі
На допомогу учневі:
Дата: 14.12.22
Тема: Неметали. Загальна характеристика, фізичні та хімічні властивості
На допомогу учневі:
Дата: 29.09.22
Тема: Необоротні та оборотні хімічні реакції. Хімічна рівновага. Принцип Ле Шательє
На допомогу учневі:
Дата: 14.09.22
Тема: Білки як високомолекулярні сполуки
На допомогу учневі:
Дата: 14.09.22
Тема: Амінокислоти
На допомогу учневі:
Коментарі
Дописати коментар